mtl czy leclerk
[O2] nr katalogowy czujnika różnicy ciśnień do 1.6 TDI (105K
Zwiń
X
-
Wg etki Skody nie ma takiej części z końcówką "C".
Ale jak się sprawdzi w etce VW, to wywala że z końcówką "C" wycofano i zastąpiono "A". :shock:Czarna perła O2 FL:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58593
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zielarzlolWg etki Skody nie ma takiej części z końcówką "C".
Ale jak się sprawdzi w etce VW, to wywala że z końcówką "C" wycofano i zastąpiono "A". :shock:
Na Vagu wyskakuje mi błąd tego czujnika. Jestem w kropce bo nie wiem czy mam szukać nowego czujnika po n-rze VIN czy kupić taki sam jak mam zamontowany
Komentarz
-
-
Kolego podałeś numer nadwozia i na dzień dzisiejszy numer tego czujnika jest taki jak ci podałem. Korzystamy w warsztacie z zarejestrowanego ETOSa w związku z czym filtruje mi numer części zgodny z numerem nadwozia. Jeśli chcesz mogę Ci podać cenę i dostępność wmagazynie w poznaniu ale tylko w magazynach VW, skoda nie udostępnia swoich stanów magazynowych niezależnym warsztatom.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rysiek 150Kolego podałeś numer nadwozia i na dzień dzisiejszy numer tego czujnika jest taki jak ci podałem. Korzystamy w warsztacie z zarejestrowanego ETOSa w związku z czym filtruje mi numer części zgodny z numerem nadwozia. Jeśli chcesz mogę Ci podać cenę i dostępność wmagazynie w poznaniu ale tylko w magazynach VW, skoda nie udostępnia swoich stanów magazynowych niezależnym warsztatom.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rysiek 150076 906 051B cena detal 241,- dla ciebie do zapłacenia 217,- na poniedziałek
Komentarz
-
-
będąc na swoim miejscu czyli tak jak robimy u mnie w warsztacie na początek posprawdzał bym instalacje do czujnika zarówno ciśnieniową jak i elektryczną a potem bym zastanawiał się nad zakupem nowego . jeśli masz wątpliwości co do prawidłowego numeru możesz podjechać do ASO i poprosić w dziale części o wytypowanie numeru to nic nie kosztuje.
Komentarz
-
Komentarz