[O2] nr katalogowy czujnika różnicy ciśnień do 1.6 TDI (105K

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • AdamSkodaF
    Classic
    • 2013
    • 15

mtl czy leclerk
    Adam
  • przemogsxr
    Ambiente
    • 2012
    • 118

potrzebuję nr katalogowy czujnika różnicy ciśnień do Octavii 1.6 TDI (105KM)
    nr VIN TMBGT61Z9A8038044

Komentarz

• Rysiek 150
      Drive
      • 2007
      • 67

076 906 051B

Komentarz

• przemogsxr
        Ambiente
        • 2012
        • 118

Zamieszczone przez Rysiek 150
        076 906 051B
        Jesteś pewien? bo ostatnio odnalazłem w swojej Czesi ten czujnik i z tego co pamiętam na końcu miał literkę "c"

Komentarz

• zielarzlol
          Rider
          • 2012
          • 263

Wg etki Skody nie ma takiej części z końcówką "C".

Ale jak się sprawdzi w etce VW, to wywala że z końcówką "C" wycofano i zastąpiono "A". :shock:
          Czarna perła O2 FL:
          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58593

Komentarz

• przemogsxr
            Ambiente
            • 2012
            • 118

Zamieszczone przez zielarzlol
            Wg etki Skody nie ma takiej części z końcówką "C".

Ale jak się sprawdzi w etce VW, to wywala że z końcówką "C" wycofano i zastąpiono "A". :shock:
            zajrzałem jeszcze raz pod maskę i mam czujnik o takim numerze 059 906 051 C
            Na Vagu wyskakuje mi błąd tego czujnika. Jestem w kropce bo nie wiem czy mam szukać nowego czujnika po n-rze VIN czy kupić taki sam jak mam zamontowany

Komentarz

• Rysiek 150
              Drive
              • 2007
              • 67

Kolego podałeś numer nadwozia i na dzień dzisiejszy numer tego czujnika jest taki jak ci podałem. Korzystamy w warsztacie z zarejestrowanego ETOSa w związku z czym filtruje mi numer części zgodny z numerem nadwozia. Jeśli chcesz mogę Ci podać cenę i dostępność wmagazynie w poznaniu ale tylko w magazynach VW, skoda nie udostępnia swoich stanów magazynowych niezależnym warsztatom.

Komentarz

• przemogsxr
                Ambiente
                • 2012
                • 118

Kolego podałeś numer nadwozia i na dzień dzisiejszy numer tego czujnika jest taki jak ci podałem. Korzystamy w warsztacie z zarejestrowanego ETOSa w związku z czym filtruje mi numer części zgodny z numerem nadwozia. Jeśli chcesz mogę Ci podać cenę i dostępność wmagazynie w poznaniu ale tylko w magazynach VW, skoda nie udostępnia swoich stanów magazynowych niezależnym warsztatom.
                to poproszę o cenę i termin realizacji

Komentarz

• Rysiek 150
                  Drive
                  • 2007
                  • 67

076 906 051B cena detal 241,- dla ciebie do zapłacenia 217,- na poniedziałek

Komentarz

• przemogsxr
                    Ambiente
                    • 2012
                    • 118

076 906 051B cena detal 241,- dla ciebie do zapłacenia 217,- na poniedziałek
                    a Ty co byś zrobił na miom miejscu? Kupiłbyś czujnik o symbolu 059 906 051 C (czyli taki który mam zamontowany pod maską) czy czujnik o symbolu który występuję w katalogu skody a którego symbol odpowiada numerowi VIN

Komentarz

• Rysiek 150
                      Drive
                      • 2007
                      • 67

będąc na swoim miejscu czyli tak jak robimy u mnie w warsztacie na początek posprawdzał bym instalacje do czujnika zarówno ciśnieniową jak i elektryczną a potem bym zastanawiał się nad zakupem nowego . jeśli masz wątpliwości co do prawidłowego numeru możesz podjechać do ASO i poprosić w dziale części o wytypowanie numeru to nic nie kosztuje.

Komentarz

Pracuję...